Thursday, December 30, 2010

Beli Nasi Lemak







time ni abah cuti....so adik & abah gi beli nasi lemak.....tomei jek dua2 ni hehehe :-p

4 comments:

Nad @ MamaZakwan on December 30, 2010 at 2:55 PM said...

salam
hai! :)
a'ah, homestay tu kat kwsn perumahan baru..taman tunku sarina..

la, famili fared kamil pun dok area sini ke?besh nye..!

AbahMamaReza on December 30, 2010 at 2:58 PM said...

hehe....dah jadi kampung emran & edlan tmn tunku sarina tu ;-) dulu tok2 duduk area kampung btul, la ni tok2 sume dh upgrade duduk kt tmn pulak...hehehe

Anonymous said...

along : salam all ! dah lama mak long tak masuk blog kecik2 nih ..dah besar dah edlan...bila kita nak picnic sama2 lagi nih...

AbahMamaReza on January 26, 2011 at 11:52 PM said...

salam maklong.....hehe....edlan n emran tunggggguuuuu jek maklong ajak pi piknik :-D hehe....nnt sesenang, kita set 1 day main2 air...mkn2....ek :-D

 

:: Reza Nani Kids :: Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting