Monday, October 25, 2010

Budak Sekolah Tadika









hehe...actually, xdela sekolah tadika betul...play school aje....tp gini la gayanye hero saya yg encem ni time kt school hehe.....beg & botol air tu opah yg adiahkan sebab abang budak baik....dh xnangis time gi school...kan abg kan......hehe....yaya plak request nk tgk abg pakai beg nih....punyela susah mama nk tunggu mood dia ok sebab nk snap gmbr dia pakai beg huhu....tgkla tuh.....pujuk punye pujuk, adala sekeping dua yg dia senyum elok2....hehe...well, tommorow monday la abg....mama dh readykan beg abg.....esok ada swimming pool day kan...mandi elok2 ek... ;-)

Edlan Dah Bulat




tengok pipi dia....tembam kan....hehehe....adik dah bulat la.... :-D

Susahnye Nak Amik Gambor Skang Ni





tgkla tuh....susah bukan main nk amik gmbr dia skang ni....mcm2 muka dia buat.....xmo senyum elok2 mcm dolu2 dah....hehe.....dh pandai ngusik org ni....hiishhh....gigit kang aaa....hehehe :-p

Rabbit & Carrot Car


ni plak masa kt mid valley...kitorang nk gi jenjalan sambil beli2 brg sket....tp agknye time ni dia dh start xsedap badan...sumenye xkena.....masa naik carrot car ni pun, betul2 b4 dia ngamuk 3-4 jam nonstop!!!! ntah apa angin, abg asik nangis jek xmo berenti.....dukung xkena, biar jalan xkena....sampai time order mkn tu pun abg xmo diam gk.....terpaksala abah bwk dia gi jenjalan wpun dia still nangis gk...dh belikan belon pun nangis....dh belikan kfc pun nangis.....sudahnye abah xbleh nk makan kt restoran....tapau la bawak balik....hehe...abg...abg....dia leh nangis nonstop berjam2 tu...adoooiii laahhaaaiiiii haha.....

Abang Demam Pulak....





ni muka time abg nk start demam aritu....masa ni kt umah ukay.......tup2 ari isnin tu abg demam lagi...suspen gak....lama sket abg demam kali ni....sampai bape hari xgi school.....kurus sket dia....hehe....cian...

Thursday, October 7, 2010

The Joy, The Pride

Our Boys


I'm Ok La Mama....

muka happy lepas balik dari tadika ;-)

Play Time @ Tadika


ni salah 1 sebab kenapa abg suka sgt dgn tadika tu hehe....

First Day @ New Tadika



tomeii kannn....hehe....time ni dlm kol 630 gittew....mama dh siap2kan abg utk gi tadika baru....pas mama abis cuti bersalin aritu, mama dh daftarkan abg kt 1 tadika area umah opah dia....menarik jugak tadika tuh....kali ni, mama buat site visit seminggu sebelum abis cuti pantang....teacher dia bagus...bawak mama pusing2 around taska especially tmpt2 yg abg bakal lepak2 time tuh hehe....well, mcm biasa....seminggu pertama anta mmg nangis....hehe...tp time balik bila tanye, best x school? abg jwb best....esok nk gi lagi x...nak dia jawab.....hehe...so, maknanye, dia ok la kan kt tadika tu ;-) alhamdulillah.....

Adik Syok Tito

Edlan & T Shirt Hard Rock










Relax Dengan Abah




Adik Tito Dalam Carrier

Amik Gambar Dia...








ni la antara keje2 emran kt dlm car ms otw blk kl dari jitra aritu....buatla pape abg...janji abg xlompat2 ke depan ke blkg ek....hehe
 

:: Reza Nani Kids :: Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting