Friday, June 18, 2010

New Home


Assalamualaikum.....Salam Sejahtera....

well, sempena dgn kelahiran adik emran yang dijangka pada bulan ogos nnt, makanye mama emran terpaksala menukar segala tajuk blog & semua yg sewaktu dengannye...hehehe....tu la, dulu masa mula2 buat xterfikir plak haha...

anyway, lepas ni, mama akan letak semua post2 utk emran & adik & adik & adik2nye nnt (hehehe) kt sini la ek...walau bagaimanapun, blog emran mama xdelete la....merge pun x....import pun x....sebab mama mcm sayang plak hehe....so mama biarkan ajela jadik archive....nnt mama letakkan linknye ye ;-)

hope semuanye berjalan dgn lancar....& di kesempatan ini jugak, mama nk mintak semua pembaca blog ni (ada ker? huhu) utk doakan segala yg terbaik buat mama & adik nnt okies ;-) nervous nih hehe....& mama ucapkan tengkiu byk2 atas doa2 u all :-)

....terima kasih....

3 comments:

irvanqiesy on June 21, 2010 at 9:11 AM said...

salam k.emi...wah umah baru...sweet... moga segala dipermudahkan amin...

norulaina on June 21, 2010 at 10:40 AM said...

... *kids.... cam nama blog isyirah n adik2nyaa.. :) come je blog emran n adik2nye. ummi insyirah x dan nk mekapkan blog huhu. anyway tahniah, smg semuanya selamat ye k.emi :)

AbahMamaReza on June 22, 2010 at 8:11 AM said...

salam nadia....tengkiu... :-)

tengkiu aina...hehe...amin... :-)

 

:: Reza Nani Kids :: Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting